Поръчайте фототапет по ваш дизайн!

Вие предоставяте изображение, ние го правим на фототапет.

Отпечаваме фототапети по ваша рисунка/снимка с произволни размери по ширина и височина, с точност до 1 см. Например, фототапета може да бъде с размери 2 х 3 метра, да заема цяла стена или стая или с ширина 46 см и височина 3 метра.  

Технически параметри на фототапети:
Фототапетите се печатат по съвремената технология върху специална двуслойна матова 190 гр/м2 хартия за тапети - тапетна хартия! (сертифицирована по Европейски стандарти за противопожарна безопасност и влиянието й на дихателните пътища). Впоследствие фототапета се лепи с обикновено лепило за тапети (лепилото се разбърква като за "тежки тапети"). При отпечатване на фототапети не използваме винил, синтетика и др. матирали.

Залепване на фототапет: Намазват се с тапетно лепило фототапета и стената, след което тапета се полага върху стената. В резултат на влажните и двете повърхности, фототапета може леко да се намести при нужда.

Нашият фототапет залепен върху стената, представлява ленти/ролки с ширина 46 см (и безкрайна дължина) залепени една до друга, без застъпване на ролките. По този начин залепения фототапет представлява равно, цялостно изображение върху стената, без неравности и следи от застъпване.
Опитните майстори залепват ролки със застъпване, след което срязват с остър нож място на застъпване и махат излишните ленти. Ако желаете да пробвате този начин при поръчване на фототапета посочете желанието си "печат с застъпване".
Фототапетът може да се лепи както от ляво на дясно, така и от дясно наляво, започвайки с първа лента на тапета, после втора и т.н. Дължината на ролките не е ограничена, затова имате възможност фототапетни ролки да са отпечатани от тавана ви до пода.

 

Варианти за отпечатване на фототапети по Ваш дизайн

  1. Фототапет по Ваша фотоснимка.
  2. Фототапет по Ваш файл.
  3. Фототапет от галерията ни.

 

Фототапет по Ваша фотоснимка

Направили сте удачна фотоснимка, която искате да сложите на стената? Изпратите ни оригиналния файл на снимката от цифровия ви фотоапарат на наш Е-майл. и ние ще я отпечатаме във вид на фототапет.

 

Фототапет по Ваш файл

Очакваме следните файлови формати: TIF, PSD, PDF, EPS. Вашият готов файл за фототапета желателно:

  • Да е с размери 1:1 от желаемите размери на фототапета (например 300 х 240 сантиметра);
  • Да е с резолюция 150 dpi;
  • Да е в цветовия модел - CMYK;
  • Файлов формат да е TIF, PSD, PDF или EPS.

Има вероятност размер на файла да е голям, свържете се с нас, за да организираме "транспортирането" му. :)))

 

Фототапет от галерията ни

Можете да ползвате нашата галерия със снимки за фототапети. Тя е разбита на 2 категории:

От нея ще можете да поръчате фототапет от готово изображение с доставка до вашия дом или офис.    

 

Цени за печат на фототапета:

калкулатор за фототапети по свой дизайнИзползвайте нашия калкулатор за смятане цена за отпечатване на фототапета (намира се горе в дясната лента на страницата). Въведете желаема ширина и височина на фототапета в сантиметри и ще получите крайна цена с ДДС за отпечатване на тапета.  

 

Срок за изработка на фототапет:

Срок за изработка на фототапет по поръчка - около 5 работни дни.  

фототапети - цени

Калкулатор за отпечатване на фототапети по поръчка

ширина
в см
височина
в см
лв. с ДДС
бр. ролки
тегло КГ
Графичен дизайн и предпечатна подготовка