Работни календари на едро

Готови работни календари на едро. Актуална ценова листа. 

raboten-kalendar-02

Форма за поръчване на фототапети

fototapeti-po-porachka-02Възползвайте се от форма за поръчване на фототапети по свой дизайн.

Календари?

raboten-kalendar-02

 Всичко е тук, на едно място.  Дизайн на календари, печат на календари, доставка на календари до офиса Ви из цяла България...

Вие сте тук: Фототапети


Поръчване на тапети - фототапети по свой дизайн

Поръчайте фототапет по ваш дизайн!

Вие предоставяте изображение, ние го правим на фототапет.

Отпечаваме фототапети по ваша рисунка/снимка с произволни размери, по широчина и височина, с точност до 1 см. Например, фототапета може да бъде с широчина 3 метра и височина 50 см, или да бъде 2 х 3 метра, или да заема цяла стена или стая.  

Технически параметри на фототапета:
Фототапетите се печатат по съвремената технология върху специална двуслойна хартия за тапети - тапетна хартия! (сертифицирована по Европейски стандарти за противопожарна безопасност и влиянието й на дихателните пътища). Не използваме винил, синтетика и др. матирали. Впоследствие фототапета се лепи върху стената с обикновено лепило за тапети (лепилото се разбърква като за "тежки тапети").

Залепване на фототапет: Намазват се с тапетно лепило фототапета и стената, след което тапета се полага върху стената. Поради влажните и двете повърхности, фототапета може леко да се намества при нужда от пасване.

Нашият фототапет залепен върху стената, представлява ленти/ролки с широчина 46 см залепени една до друга, със застъпване на ролките една върху друга 10 мм. Ако сте сръчни в лепене, можете да ги лепите една до друга. Опитните майстори залепват ролки със застъпване, след което срязват с остър нож място на застъпване и махат излишните ленти. По този начин се постига лепене на фототапета без застъпване и без светли ивици.
Фототапетът може да се лепи както от ляво на дясно, така и от дясно наляво, започвайки с първа лента на тапета, после втора и т.н. Дължината на ролките не е ограничена, затова има възможност фототапетни ролки да са отпечатани от тавана до пода.

 

Варианти за отпечатване на фототапети по Ваш дизайн

  1. Фототапет от Ваша фотоснимка.
  2. Фототапет от Ваш файл.
  3. Фототапет от файл свален от Интернет.
  4. Фототапет от галерията ни.

 

Фототапет от Ваша фотоснимка

Направили сте удачна фотоснимка, която искате да сложите на стената? Изпратите ни оригиналния файл на снимката от цифров фотоапарат на наш Е-майл за преглед. Ние ще Ви отговорим дали снимката може успешно да се отпечати с големи размери.  

 

Фототапет от Ваш файл

Дали файла ще стане за фототапет?  Да приемем, че 1 сантиметър отпечатан фототапет се равнява на 60 пиксела от снимката, тогава за фототапета с размери 240 х 160 см трябва снимка с размери 14400 х 9600 пиксела. Или от файл с размери 4000 х 3000 пиксела, може да се отпечати фототапет с размери 66 х 50 см, без никаква трансформация на картинката и качество й. Но най-често хората поръчват фототапет по картинка свалена от Интернет.

 

Фототапет от файл свален от Интернет

Възможно е да се изработи фототапет от изображение свалено от Интернет. Изображението трябва да се подбира с оглед, че то ще се увеличава до размери на стената. По тази причина важно е, изображението да е "висококачествено", защото при многократно увеличаване на изображение от файл ще се виждат всичките му дребни "дефекти". При повечето файлове, свалени от Итернет, които добре изглеждат на монитора, при отпечатването им се появява "назъбеност" или мътност на изображение. Защо става така? Защото се гледа цялата снимка на монитора, а после се разлежда част от снимката, увеличена и залепена във вид на фототапет.
Технически изглежда така. Взима се снимка от монитора и се "разтяга" до размерите на стената - "интерполира се". Не е трудно. И докато файла отворен на компютъра, може да се види 1:1 как ще изглежда отпечатано изображение.
Как да увидим на монитора си как ще изглежда фототапета преди да е отпечатан? За тази цел, конвертирайте файла, може и в Adobe Photoshop със следните параметри:

  • Да е с размери 1:1 от поисканите размери на фототапета (например 2 х 3 метра)
  • Да е с резолюция 150 dpi
  • Да е в цветовия модел - CMYK
  • Файлът трябва да е TIF или PSD

След конвертиране разгледайте файла в резолюция 100%, и ако го харесате изпратете ни файла по удобен начин от контактите ни (чрез формата за тапети, майл, Скайп). Ние ще отпечатаме фототапет изглеждащ 1:1 като изпратения файл. Ще получите фототапет идентичен на вашия файл (по качество и съдържание).

С две думи. Запазвате файл от Интернет, конвертирате го с гореописаните параметри и ни го изпращате за печат. 

Ако нямате възможност за работа с Photoshop  - заповядайте при нас в приемно време и ние ще направим това конвертироване за 15 мин и съвършено безплатно.

 

Фототапет от галерията ни

Можете да ползвате нашата галерия със снимки за фототапети. Тя е разбита на 2 категории:

От нея ще можете да поръчате фототапет от готово изображение с доставка до вашия дом или офис.    

 

Цени за печат на фототапета:

калкулатор за фототапети по свой дизайнИзползвайте нашия калкулатор за смятане цена за отпечатване на фототапета (намира се горе в дясната лента на страницата). Въведете желаема широчина и височина на фототапета в сантиметри и ще получите крайна цена с ДДС за отпечатване на тапета.  

 

Срок за изработка на фототапет:

Срок за изработка на фототапет по поръчка - до 5 работни дни.  

За подробности как да изпратите Вашият файл за фототапет и запитване можете да се възползвате от форма за контакт  

Форма за поръчване на фототапети

Изпратете ни с тази форма снимката. Като посочете широчина и височина на желаем фототапет. Ние ще Ви върнем майл с отговор дали снимката става за печат на фототапет.

Форма за поръчване на фототапети по свой дизайн.

Най-често задавани въпроси при отпечатване на фототапети

Печатате ли фототапети?
Да, отпечатваме фототапети по поръчка

Лепите ли фототапети?
Не, не оказваме услуга за залепване на фототапет

Върху каква медия печатате?
Печатаме върху специализирана двуслойна хартия за тапети - тапетна хартия! (сертифицирована по Европейски стандарти за противопожарна безопасност)

Печатате ли фототапети на винилова основа?
Не

Продължение...