Форма за поръчване на фототапети

fototapeti-po-porachka-02Възползвайте се от форма за поръчване на фототапети по свой дизайн.

Календари?

raboten-kalendar-02

 Всичко е тук, на едно място.  Дизайн на календари,
печат на календари, доставка на календари до офиса Ви из цяла България...

Вие сте тук: Фототапети

Поръчване на тапети - фототапети по свой дизайн

Поръчайте фототапет по ваш дизайн!

Вие предоставяте изображение, ние го правим на фототапет.

Отпечаваме фототапети по ваша рисунка/снимка с произволни размери по широчина и височина, с точност до 1 см. Например, фототапета може да бъде с размери 2 х 3 метра, да заема цяла стена или стая или с широчина 46 см и височина 3 метра.  

Технически параметри на фототапети:
Фототапетите се печатат по съвремената технология върху специална двуслойна матова 190 гр/м2 хартия за тапети - тапетна хартия! (сертифицирована по Европейски стандарти за противопожарна безопасност и влиянието й на дихателните пътища). Впоследствие фототапета се лепи с обикновено лепило за тапети (лепилото се разбърква като за "тежки тапети"). При отпечатване на фототапети не използваме винил, синтетика и др. матирали.

Залепване на фототапет: Намазват се с тапетно лепило фототапета и стената, след което тапета се полага върху стената. В резултат на влажните и двете повърхности, фототапета може леко да се намести при нужда.

Нашият фототапет залепен върху стената, представлява ленти/ролки с широчина 46 см (и безкрайна дължина) залепени една до друга, без застъпване на ролките. По този начин залепения фототапет представлява равно, цялостно изображение върху стената, без неравности и следи от застъпване.
Опитните майстори залепват ролки със застъпване, след което срязват с остър нож място на застъпване и махат излишните ленти. Ако желаете да пробвате този начин при поръчване на фототапета посочете желанието си "печат с застъпване".
Фототапетът може да се лепи както от ляво на дясно, така и от дясно наляво, започвайки с първа лента на тапета, после втора и т.н. Дължината на ролките не е ограничена, затова имате възможност фототапетни ролки да са отпечатани от тавана ви до пода.

 

Варианти за отпечатване на фототапети по Ваш дизайн

 1. Фототапет по Ваша фотоснимка.
 2. Фототапет по Ваш файл.
 3. Фототапет от файл свален от Интернет.
 4. Фототапет от галерията ни.

 

Фототапет по Ваша фотоснимка

Направили сте удачна фотоснимка, която искате да сложите на стената? Изпратите ни оригиналния файл на снимката от цифровия ви фотоапарат на наш Е-майл. и ние ще я отпечатаме във вид на фототапет.

 

Фототапет по Ваш файл

Очакваме следните файлови формати: TIF, PSD, PDF, EPS. Вашият готов файл за фототапета желателно:

 • Да е с размери 1:1 от желаемите размери на фототапета (например 300 х 240 сантиметра);
 • Да е с резолюция 150 dpi;
 • Да е в цветовия модел - CMYK;
 • Файлов формат да е TIF, PSD, PDF или EPS.

Има вероятност размер на файла да е голям, свържете се с нас, за да организираме "транспортирането" му. :)))

 

Фототапет от файл свален от Интернет

Важно! Ако изпратеното от вас изображение за отпечатване на фототапет не отговаря на изисквания описани по долу, запазваме си правото да не отговаряме на запитването ви.

Възможно е да се изработи фототапет от изображение свалено от Интернет. Изображението трябва да се подбира с оглед, че то ще се увеличава до размери на стената. По тази причина важно е, изображението да е "висококачествено", защото при многократно увеличаване на изображение от файл ще се виждат всичките му дребни "дефекти". По тази причина очакваме от Вас файл не по малък от 2 Мегабайта или 2000 Килобайта. Това лесно се вижда когато свалите снимката на компютъра си.

При повечето файлове, свалени от Итернет, които добре изглеждат на монитора, при отпечатването им се появява "назъбеност" или мътност на изображение. Защо става така? Защото на монитора се гледа цялата снимка, а после при залепен фототапет се разлежда увеличена част от снимката.
Технически изглежда така. Взима се снимка от монитора и се "разтяга" до размерите на стената - "интерполира се". Не е трудно. И докато файла отворен на компютъра, може да се види 1:1 как ще изглежда отпечатано изображение.
Как да увидим на монитора си как ще изглежда фототапета преди да е отпечатан? За тази цел, конвертирайте файла, може и в Adobe Photoshop със следните параметри:

 • Да е с размери 1:1 от желаемите размери на фототапета (например 300 х 240 сантиметра);
 • Да е с резолюция 150 dpi;
 • Да е в цветовия модел - CMYK;

След конвертиране разгледайте файла в резолюция 100%, и ако го харесате изпратете ни файла по удобен начин от контактите ни (чрез формата за тапети, майл, Скайп). Ние ще отпечатаме фототапет изглеждащ 1:1 като изпратения файл. Ще получите фототапет идентичен на вашия файл (по качество и съдържание).

 

Фототапет от галерията ни

Можете да ползвате нашата галерия със снимки за фототапети. Тя е разбита на 2 категории:

От нея ще можете да поръчате фототапет от готово изображение с доставка до вашия дом или офис.    

 

Цени за печат на фототапета:

калкулатор за фототапети по свой дизайнИзползвайте нашия калкулатор за смятане цена за отпечатване на фототапета (намира се горе в дясната лента на страницата). Въведете желаема широчина и височина на фототапета в сантиметри и ще получите крайна цена с ДДС за отпечатване на тапета.  

 

Срок за изработка на фототапет:

Срок за изработка на фототапет по поръчка - около 5 работни дни.  

За подробности как да изпратите Вашият файл за фототапет и запитване можете да се възползвате от форма за контакт  

Форма за поръчване на фототапети

Изпратете ни с тази форма снимката си. Като посочете широчина и височина на желаем фототапет. Ако снимката ви е подходяща за "увеличанане - разтягане" ние ще Ви върнем майл с отговор.

Форма за поръчване на фототапети по свой дизайн.

Най-често задавани въпроси при отпечатване на фототапети

Печатате ли фототапети?
Да, отпечатваме фототапети по поръчка

Лепите ли фототапети?
Не, не оказваме услуга за залепване на фототапет

Върху каква медия печатате?
Печатаме върхуспециална двуслойна матова 190 гр/м2 хартия за тапети - тапетна хартия! (сертифицирована по Европейски стандарти за противопожарна безопасност)

Печатате ли фототапети на винилова основа?
Не

ВИЖ Повече...