Работни календари на едро

Готови работни календари на едро. Актуална ценова листа. 

raboten-kalendar-02

Форма за поръчване на фототапети

fototapeti-po-porachka-02Възползвайте се от форма за поръчване на фототапети по свой дизайн.

Календари?

raboten-kalendar-02

 Всичко е тук, на едно място.  Дизайн на календари, печат на календари, доставка на календари до офиса Ви из цяла България...

Вие сте тук: Фототапети Най-често задавани въпроси при отпечатване на фототапети

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 196.216.2.130:43 (Connection timed out) in /home/zape4atc/public_html/zape4at.com/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1038


Най-често задавани въпроси при отпечатване на фототапети

Печатате ли фототапети?
Да, отпечатваме фототапети по поръчка

Лепите ли фототапети?
Не, не оказваме услуга за залепване на фототапет

Върху каква медия печатате?
Печатаме върху специализирана двуслойна хартия за тапети - тапетна хартия! (сертифицирована по Европейски стандарти за противопожарна безопасност)

Печатате ли фототапети на винилова основа?
Не

Защо не печатате фототапети на винилова основа?
Защото не мислиме че винила е подходящ за изготвяне на фототапети, особено за вкъщи. Минусат е че винила мирише сам по себе си поне седмица след като се залепи. А и относно лепене, винила няма да е се залепи с лепило на водна основа, а само с някакво химическо.

Също така ние не използваме при печат мастилено-струйни принтери, които могат да печатат върху различни материали: винил, фолио, PVC плоскости. При нашата технология се използва дигитален печат, при който се отпечатват върху специална двупластова хартия  за тапети Ваши изображения.

С какво се отличават от другите тапети?
Тапетната хартия е плътна, не се разтяга след нанасяне ня лепило. След отпечатване на фототапет мастилото не се размазва и не мирише. При осветяване тапета не дава светлини бликове, понеже е матов.

Как да разбера дали снимката ми става за фототапет?
Трябва да я отворим на компютъра и да погледнем с какви размери е. Най-често ще я видим в размери в пиксели (px). Приемаме, че 1 сантиметър отпечатан фототапет се равнява на 60 пиксела от снимката, тогава за фототапет с размери 240 х 160 см трябва снимка с размери 14400 х 9600 пиксела.

Искам фототапет с размери 320 х 280 см.
Тогава трябва да разполагате желателно със снимка с резолюция 19200 х 16800 пиксела.

Едва ли ще намеря подобна снимка. Какво да правя?
При тези обстоятелства, наличната снимка се увеличава до нужните размери. Отваря се снимка на компютъра и се разтяга до нужните размери - интерполира се. Можете Вие да го направите на свой компютър и ще веднага ще видите резултата. Може на нас да ни изпратите снимка и размери на желаем фототапет и ние да преценим, дали ще се вижда поне нещо от снимката. Форма за поръчване на фототапети

Има и подводни камъни при тази операция. Ако снимката е с голяма компресия, отпечатан фототапет може на някои места да изглежда на кубчета.

С какво лепило се лепи фототапета?
С обикновено лепило за тапети. За по-голяма сигурност може да го разредете с вода като за тежки тапети.

За колко време се отпечатва стандартна поръчка за фототапет?
Обикновено се прави за 5 работни дни

Как става заплащане на фототапета?
- В офиса ни.
- По банков път.
- Наложен платеж, при доставка на куриер.

Как става получаването на фототапета?
По куриер Спиди за цяла България за Ваша сметка.  Пращаме по икономична услуга. За София цената на пратката излиза към 7 лв, за страната към 9 лв. Време за транспорт за София е 1 ден, за страната са минимум 2 работни дни.

Отгоре фототапета ламиринан ли е?
Не.