Възползвайте се от наше предложение - страхотен работен календар със снимка (семейна снимка, фирмено лого) директно върху календара.

Минималният тираж на настенен календар със ваша снимка - 1 брой.

Съвет: Календарите могат да станат добър подарък за Коледа и Нова година. Приемат се различни комбинации от снимки и видове календари.

Получете календар с отпечатано ваше изображение с размери 32 х 24 см. "Главата" на календара се отпечатва в печатница върху 350 гр картон и се лакира с великолепен гланцов UV лак. Ние не залепваме фотоснимки към календара, ние отпечатваме цяло изображение! Общият размер на работен календар с ваша снимка е 32 х 67 см.

За този тип календари поръчките се приемат само за дата - Декември. Поръчват се до 10 Декември и ще станат готови към 15 Декември.
Великолепен дизайн на календара с 3 месеца изпълнен върху 1 лист от 12-листова работна тетрадка. Късате съмо веднъж текущия месец. (Без досадното три пъти, както при другите календари). Отпечатан върху класически финландски офсет с приятна за очи цветова гама синьо-червено.
календар по индивидуален дизайн с ваша снимка 1
работен календар с ваша снимка по индивидуален дизайн 2

Цени за изработка на календар с ВАША СНИМКА
Приемат се различни комбинации от снимки и видове календари. В поръчката се смята общото количество поръчани колендари.

Работен календар с размер 32 х 67 см
с ваше изображение 32 х 23 см. - 1 бр
5 лв.
/брой с ДДС
Работен календар с размер 32 х 67 см
с ваше изображение 32 х 23 см. - 2 бр
по 4.5 лв.
/брой с ДДС
Работен календар с размер 32 х 67 см
с ваше изображение 32 х 23 см. - 3 бр и повече

по 4 лв.
/брой с ДДС

При тиражите над 50 бр. цената се договаря допълнително.

Очакваме от вас хоризонтално разположена снимка/готов колаж, която ние ще ви върнем във вида на великолепен календар.
В случай, ако се нуждаете от допълнителната обработка на снимка - фоторетуш, монтаж, промяна на фона, изсветляване и т.н. моля, посочете го в описание на поръчката (заплаща се допълнително).


За поръчката на календарите изпратете на наш майл (виж контакти) вашите снимки и брой желаеми календари. При което можете да използвате различни комбинации от снимки и брой поръчвани календари.
Или очакваме от вас готов файл за "глава" на календар с размери 324 мм основа и 234 мм височина (файлов формат: PDF, EPS, PSD, TIFF и др.) Ако изпращате JPG файл - нека той да е с размери 3827 х 2764 пиксела. Предварително благодарим. Ако снимката ви не отговаря на горепосочените размери, ние ще я оразмерим самостоятелно.

Готовите календари се взимат от офиса ни, или се доставят с куриер Еконт на територия на цяла България с наложен платеж. Обикновено за София - 4 лв, за страната - 5 лв. При вариант "изпращане с куриер", молим в поръчката напишете адрес за доставка.С този календар можете да поръчате още минимален тираж - 1 брой.
Цена за изработка 1 брой - 1 лев
Накратко.

Какво?
Работен календар с отпечатана Ваша снимка/колаж с размери 32 х 23 см. Общият размер на работен календар с ваша снимка е 32 х 67 см.

Как?
Изпратете на наш майл снимките и брой календари заедно с адрес за доставка. Снимките може да са с ралични комбинации.

Получаване?
Календарите се изпращат на посочен от вас адрес за цяла България или се взимат от офиса ни.

Плащане?
При получаване от куриера Еконт или в офиса ни (при получаване).

Ако съм от...?
Изпращаме до всяка точка на България.фототапети - цени

Калкулатор за отпечатване на фототапети по поръчка

ширина
в см
височина
в см
лв. с ДДС
бр. ролки
тегло КГ
Графичен дизайн и предпечатна подготовка