Поръчайте фототапет по ваш дизайн!

Вие предоставяте изображение, ние го правим на фототапет.

В момента НЕ предлагаме услуга - печат на фототапет. Отпечаваме фототапети по ваша рисунка/снимка с произволни размери по ширина и височина, с точност до 1 см. Например, фототапета може да бъде с размери 2 х 3 метра, да заема цяла стена или стая или с ширина 46 см и височина 3 метра.  

Технически параметри на фототапети:
Фототапетите се печатат по съвремената технология върху специална двуслойна матова 190 гр/м2 хартия за тапети - тапетна хартия! (сертифицирована по Европейски стандарти за противопожарна безопасност и влиянието й на дихателните пътища). Впоследствие фототапета се лепи с обикновено лепило за тапети (лепилото се разбърква като за "тежки тапети"). При отпечатване на фототапети не използваме винил, синтетика и др. матирали.

Залепване на фототапет: Намазват се с тапетно лепило фототапета и стената, след което тапета се полага върху стената. В резултата на влажните повърхности, фототапета може леко да се намести при нужда.

Нашият фототапет залепен върху стената, представлява ленти/ролки с ширина 46 см (и безкрайна дължина) залепени една до друга, без застъпване на ролките. По този начин залепения фототапет представлява равно, цялостно изображение върху стената, без неравности и следи от застъпване.
Фототапетът може да се лепи както от ляво на дясно, така и от дясно наляво, започвайки с първа лента на тапета, после втора и т.н. Дължината на ролките не е ограничена, затова имате възможност фототапетни ролки да са отпечатани от тавана ви до пода.


Варианти за отпечатване на фототапети по Ваш дизайн

  1. Фототапет по Ваша фотоснимка.
  2. Фототапет по Ваш файл.
  3. Фототапет от галерията ни.

Фототапет по Ваша фотоснимка

Направили сте удачна фотоснимка, която искате да сложите на стената? Изпратите ни оригиналния файл на снимката от цифровия ви фотоапарат на наш Е-майл. и ние ще я отпечатаме във вид на фототапет.

При вариантите "...еми видях една снимка в Интернет, искам да я разпечатам" - очакваме от Вас снимка с размери НАД 6 Мегабайта или 12 МЕГАпикселовата снимка/изображение.
(Иначе ще стане като случката с Кристиан Кирилов от Русе. Бил поръчал фототапет по файл от Интернет, а после, след изработката и изпращане по куриер не е бил "харесвал качеството" на снимката, към отпечатване забележки няма. Ако желаете можете да се консултирате с Кристиан - тел. 0883595599. Тапетът сега се въргаля на склада ни.)

Фототапет по Ваш файл

Очакваме следните файлови формати: TIF, PSD, PDF, EPS. Вашият готов файл за фототапета желателно:

  • Да е с размери 1:1 от желаемите размери на фототапета (например 300 х 240 сантиметра);
  • Да е с резолюция 150 dpi;
  • Да е в цветовия модел - CMYK;
  • Файлов формат да е TIF, PSD, PDF или EPS.

Има вероятност размер на файла да е голям, свържете се с нас, за да организираме "транспортирането" му. :)))

 

Фототапет от галерията ни

Можете да ползвате нашата галерия със снимки за фототапети. Тя е разбита на 2 категории:

От нея ще можете да поръчате фототапет от готово изображение с доставка до вашия дом или офис.    

 

Цени за печат на фототапета:

калкулатор за фототапети по свой дизайнИзползвайте нашия калкулатор за смятане цена за отпечатване на фототапета (намира се горе в дясната лента на страницата). Въведете желаема ширина и височина на фототапета в сантиметри и ще получите крайна цена с ДДС за отпечатване на тапета.  

 

Срок за изработка на фототапет:

Срок за изработка на фототапет по поръчка - не по-малко от 5 работни дни.  

фототапети - цени

Калкулатор за отпечатване на фототапети по поръчка

ширина
в см
височина
в см
лв. с ДДС
бр. ролки
тегло КГ
Графичен дизайн и предпечатна подготовка