Възползвайте се от наше предложение - страхотен работен календар със снимка (семейна снимка, фирмено лого) директно върху календара.

Съвет: Календарите могат да станат добър подарък за Коледа и Нова година.

Поръчайте календар с отпечатано ваше изображение с размери 32 х 24 см. Горната част на календара - "главата на календара" се отпечатва в печатница върху 350 гр картон и се лакира с великолепен гланцов UV лак. Ние не залепваме фотоснимки към календара, ние отпечатваме цяло изображение! Общият размер на работен календар с ваша снимка е 32 х 67 см.

Минималният тираж на настенен календар с ваша снимка - 1 брой.

За този тип календари поръчките се приемат само през Октомври, Ноември и Декември месеци 2018 г. Т.е. преди тези месеци не можем да изпълним (технически) вашите поръчки за работни календари в малки тиражи.- Поредната дата за поръчване на календарите - до 26 Ноември включително. Готовите календари се взимат на 4 Декември от офиса ни или се изпращат по Еконт.
- Следваща дата за поръчване на календарите - до 17 Декември включително. Готовите календари се взимат на 20 Декември от офиса ни или се изпращат по Еконт.Великолепен дизайн на календара изпълнен върху 12-листови тетрадки с месеци, като се виждат предходния, текущия и следващият месеци на годината. Отпечатани са върху класически финландски офсет с приятна за очи цветова гама синьо-червено.


календар по индивидуален дизайн с ваша снимка 1
работен календар с ваша снимка по индивидуален дизайн 2

Цени за изработка на календар с ВАША СНИМКА
Приемат се различни комбинации от снимки.

Работен календар с размер 32 х 67 см
с ваше изображение 32 х 23 см. - 1 бр
5 лв.
/брой с ДДС

При тиражите над 50 бр. цената се договаря допълнително.Очакваме от вас хоризонтално разположена снимка/готов колаж, която ние ще ви върнем във вида на великолепен календар.
В случай, ако се нуждаете от допълнителната обработка на снимка - фоторетуш, монтаж, промяна на фона, изсветляване и т.н. моля, посочете го в описание на поръчката (заплаща се допълнително).


За поръчката на календарите изпратете на наш майл (виж контакти) вашите снимки и брой желаеми календари. При което можете да използвате различни комбинации от снимки и брой поръчвани календари.
Или очакваме от вас готов файл за "глава" на календар с размери 324 мм основа и 234 мм височина (файлов формат: PDF, EPS, PSD, TIFF и др.) Ако изпращате JPG файл - нека той да е с размери 3827 х 2764 пиксела. Предварително благодарим. Ако снимката ви не отговаря на горепосочените размери, ние ще я оразмерим самостоятелно.

Готовите календари се взимат от офиса ни или се доставят с куриер Еконт на територия на цяла България с наложен платеж. Обикновено за София - 4 лв, за страната - 5 лв. При вариант "изпращане с куриер", молим в поръчката напишете адрес за доставка.С този календар можете да поръчате още


Накратко.

Какво?
Работен календар с отпечатана Ваша снимка/колаж с размери 32 х 23 см. Общият размер на работен календар с ваша снимка е 32 х 67 см.

Как?
Изпратете на наш майл снимките и брой календари заедно с адрес за доставка. Снимките може да са с ралични комбинации.

Получаване?
Календарите се изпращат на посочен от вас адрес за цяла България или се взимат от офиса ни.

Плащане?
При получаване от куриера Еконт.

Ако съм от...?
Изпращаме до всяка точка на България.фототапети - цени

Калкулатор за отпечатване на фототапети по поръчка

ширина
в см
височина
в см
лв. с ДДС
бр. ролки
тегло КГ
Графичен дизайн и предпечатна подготовка