Възползвайте се от наше предложение - страхотен календар по поръчка със снимка (семейна снимка, фирмено лого) отпечатано директно върху календара.

Съвет: Календарите могат да станат добър подарък за Коледа и Нова година.

Поръчайте календар с отпечатано ваше изображение с размери 32 х 24 см. Горната част на календара - "главата на календара" се отпечатва в печатница върху 350 гр картон и се лакира с великолепен гланцов UV лак. Ние не залепваме фотоснимки към календара, ние отпечатваме цяло изображение! Общият размер на работен календар с ваша снимка е 32 х 67 см.

Минималният тираж на настенен календар с ваша снимка - 1 брой.

За този тип календари поръчките се приемат само през Ноември и Декември месеци 2019 г. Т.е. преди тези месеци не можем да изпълним (технически) вашите поръчки за работни календари в малки тиражи.- Поредната дата за поръчване на календарите - до 10 Декември включително. Готовите календари се взимат след 20 Декември от офиса ни или се изпращат по Еконт.Великолепен дизайн на календара изпълнен върху 12-листови тетрадки с месеци, като се виждат предходния, текущия и следващият месеци на годината. Отпечатани са върху класически финландски офсет с приятна за очи цветова гама синьо-червено.


календар по индивидуален дизайн с ваша снимка 1
работен календар с ваша снимка по индивидуален дизайн 2

Цени за изработка на календар с ВАША СНИМКА
Приемат се различни комбинации от снимки.

Работен календар с размер 32 х 67 см
с ваше изображение 32 х 23 см. - 1 бр
5 лв.
/брой с ДДС

При тиражите над 50 бр. цената се договаря допълнително.Очакваме от вас хоризонтално разположена снимка/готов колаж, която ние ще ви върнем във вида на великолепен календар.
В случай, ако се нуждаете от допълнителната обработка на снимка - фоторетуш, монтаж, промяна на фона, изсветляване и т.н. моля, посочете го в описание на поръчката (заплаща се допълнително).


За поръчката на календарите изпратете на наш майл (виж контакти) вашите снимки и брой желаеми календари. При което можете да използвате различни комбинации от снимки и брой поръчвани календари.
Или очакваме от вас готов файл за "глава" на календар с размери 324 мм основа и 234 мм височина (файлов формат: PDF, EPS, PSD, TIFF и др.) Ако изпращате JPG файл - нека той да е с размери 3827 х 2764 пиксела. Предварително благодарим. Ако снимката ви не отговаря на горепосочените размери, ние ще я оразмерим самостоятелно.

Готовите календари се взимат от офиса ни или се доставят с куриер Еконт на територия на цяла България с наложен платеж. Обикновено за София - 4 лв, за страната - 5 лв. При вариант "изпращане с куриер", молим в поръчката напишете адрес за доставка.С този календар можете да поръчате още


Накратко.

Какво?
Работен календар с отпечатана Ваша снимка/колаж с размери 32 х 23 см. Общият размер на работен календар с ваша снимка е 32 х 67 см.

Как?
Изпратете на наш майл снимките и брой календари заедно с адрес за доставка. Снимките може да са с ралични комбинации.

Получаване?
Календарите се изпращат на посочен от вас адрес за цяла България или се взимат от офиса ни.

Плащане?
Наложен платеж - на куриера Еконт при получаване .

Ако съм от...?
Изпращаме до всяка точка на България.