Каталог - списък на стоките или услуги на фирмата с тяхното описание, използващи се за продажба. Изпълнение – печатно издание на хартиен носител с обем над 30 стр., обикновено с мека корица. Възможни са довършителни елементи като преге, зонален лак, надпечатан UV лак, ламинация.

Дизайн на каталог

Дизайн на каталога процес включващ копирайтинг, разработване на фирмен дизайн на каталога, реклано фотозаснемане на стоките, предпечатна подготовка на макета, редактиране и корекция, тиражиране и постпресс.

При добро дизайнерско оформление вашия каталог се превръща в пълноценен класификатор на ваши стоки и позволява лесно откриване на групи стоки.

Поръчайте дизайн на каталога при нас и вие ще получите оперативно изпълнение на адекватна цена.

Печат на каталози

Процесът по отпечатването на каталози и брошури при нас напълно автоматизиран. Извършва се на съвремено цифрово оборудване. Затова нашата печатна продукция се изпълнява с високо качество и кратки срокове. Можете да поръчате печата на каталози с тираж от няколко бройки до десетки хиляди броя.

Използване на довършителни елементи като преге, зонален лак, повърхостен UV лак, ламинация позволява да се реализира всяка Ваша идея.

Вижте повече информация за наши възможности за печат на каталози.

Цени за дизайн на каталог

Дизайнерска концепция за цялото издание - цената започва от 120 лв.

Предпечатна подготовка на каталог:
до 32 стр. - 14 лв/страница
над 32 стр. - 8 лв/страница

Цената включва: изготвяне на дизайн , предпечатна подготовка, наливане на текстове, при необходимост прерисуване на графични елементи, обрязване и ретуш на снимки, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път

Цената не включва: цифрово фотозаснемане, векторизация на графични елементи, тифецване и ретуш на снимките. Заплаща се допълнително.