Бадж - отпечатана информация, закачена върху дреха или висящо на врата. Най-често информира за име, фирма или визуално отличие.

Спрете бадж, печат на бадж да търсите къде да печатате баджове, после да търсите бадж холдер, щипки за баджове. Намерили сте. Изработваме баджове за Ваша презентация, събитие, фирмена идентификация. Нашият бадж представлява  отпечатана фирмена информация с допълнителен текст (име, длъжност, снимка) всичко това увито в пластик, със заоблени ъгли и дупка за окачване. За слагане на бадж може да се използва щипка за бадж или връзка за бадж. 
Баджът може да е вертикален или хоризонтален.

При поръчка до 150 бр - ПРОМОЦИОНАЛНА цена 1.40 лв с ДДС/ брой
При поръчка над 150 бр - ПРОМОЦИОНАЛНА цена 1.20 лв с ДДС/ брой

Срок за изработка - 3 работни дни.

(Дали  цената е промоционална може лесно да се сметне. Калкулирайте цена за цветен печат върху хартия, нарязването й, после цената на бадж холдер, плюс щипка на бадж. Последен етап е да се върнете на нашия сайт и сравните цените) 

Нашата цена включва отпечатване на баджове от готов графичен файл. Ако към този файл приложите exel-ска таблица ще получите поимено отпечатани баджове на всички участници. Т.е. всеки бадж ще е отпечатан с различни имена, длъжности, а защо не и със снимки. Увиване в пластик. И щипката! Така, както е на приложена снимка.

Ако нямате графичен файл ние ще ви го изработим!